Info til besøgende

Familie og pårørende til børn og unge med Spielmeyer-Vogt.
Velkommen. I Dansk Spielmeyer-Vogt Forening arbejder vi med at lette tilværelsen for familier, der er berørt af Spielmeyer-Vogt. Vores primære formål er at støtte hinanden og gøre vores børn glade.

Her på siden kan I få et overblik over alle vores aktiviteter, og finde en lang række informationer fra andre medlemmer samt vores netværk af professionelle.

Medlemskab
Det er også muligt at melde sig ind i foreningen. Du kan blandt andet gøre det ved at klikke her. Som medlem får I vores medlemsbrev fire gange årligt og I kan komme med til kurser, familieweekender, børnetræf og meget andet. I kan få en oversigt over vores arrangementer, hvis I kigger i vores kalender. Medlemsskabet koster 300 kroner årligt for familier og institutioner og 150 kroner for enkeltpersoner.

Gode råd og informationer
I vores blog kan I finde nyheder fra foreningen og der har vores medlemmer også mulighed for at bidrage med gode råd og idéer. Vi er altid interesserede i at modtage forslag til artikler og anden relevant information.

Kig rundt på siden. Vi håber, I finder det, I søger. I er meget velkomne til at kontakte os, hvis I har nogle spørgsmål.

Kontakt os
Dansk Spielmeyer-Vogt Forening forsøger at udbrede alt relevant information om Spielmeyer-Vogt til vores medlemmer. Hvis du har nogle oplysninger, du mener er relevante for foreningen er du meget velkommen til at kontakte os her. Vi er i løbende kontakt med vores medlemmer her på hjemmesiden og via vores nyhedsbreve og arrangementer.

Støt Dansk Spielmeyer-Vogt Forening
Vores forenings aktiviteter beror i høj grad af støtte fra vores venner og sponsorer. Hvis I har lyst til at bidrage til Dansk Spielmeyer-Vogt Forening, må I meget gerne kontakte os her. Ellers kan I finde kontaktoplysninger til de enkelte bestyrelsesmedlemmer her.

Vi håber, I får glæde af siden.